Bouw oplevering

  1. Home
  2. Bouw oplevering

Bouw oplevering

Als specialist op het gebied van gevelonderhoud en reiniging, is het vanzelfsprekend dat wij garant staan voor de oplevering van uitstekend werk. Dit beperkt zich gelukkig niet alleen tot reiniging en onderhoud, integendeel juist! Voor Drip Clean services is geen project te groot en daarom behoort de oplevering van bouwprojecten ook tot één van onze diensten.

De oplevering van een project, bijvoorbeeld een huis of woning, is een belangrijk moment. Het gaat immers om grote bedragen, wat voor de meeste gezinnen enorme investeringen zijn. Daarom moet dit ook in de puntjes geregeld zijn. De ideale oplevering is een oplevering waar alle partijen zeer tevreden over zijn, dat is ons streven! Daarom kunt u ook voor de definitieve oplevering samen met ons alles eens nalopen.

Het proces van oplevering bestaat onder andere uit verschillende wetten en algemene voorwaarden. Op juridisch gebied is zo’n oplevering nog best ingewikkeld. Daarom blijft Drip Clean services telkens op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en de benodigde kennis. Zo zijn de gemaakte afspraken helder en zal de oplevering van het project aan uw verwachtingen voldoen.

De bouw oplevering vindt plaats wanneer een project volledig is afgerond. Het voltooide project, bijvoorbeeld een woning, wordt aangeleverd en gekeurd door de opdrachtnemer (de makelaar). Vervolgens wordt een proces-verbaal (opleverrapport) opgesteld. In dit rapport kunnen notities gemaakt worden t.b.v. het opgeleverde project. Wanneer dit proces-verbaal is ondertekend, is de oplevering afgerond. Nu alleen nog genieten van uw nieuwe aanwinst!

Menu