Onderaanneming

  1. Home
  2. Onderaanneming

Onderaanneming

Bij Drip Clean services staat efficiëntie hoog in het vaandel. Om er voor te zorgen dat ieder project met het gewenste resultaat wordt opgeleverd, maken wij gebruik van onderaanneming. Hierbij wordt een gedeelte van het werk uitbesteed aan een andere partij, zodat de oplevering doeltreffend en sneller gerealiseerd kan worden. Benieuwd wat dit voor u betekent? Lees dan snel verder!

Wij streven naar het opleveren van een project, waar iedereen tevreden over is. Om dit telkens weer te kunnen garanderen, is het soms nodig om een gedeelte van een project uit te besteden. Dit betekent concreet dat bepaalde werkzaamheden niet door Drip Clean services worden uitgevoerd, maar juist door een ‘derde’ partij. Uiteindelijk worden alle werkzaamheden geïnventariseerd en gezamenlijk opgeleverd.

U vraagt zich wellicht af; ‘Ik kies juist voor Drip Clean services, waarom moet er dan een andere partij bij worden betrokken?’ Dat is een begrijpelijke opmerking. Toch is het erg waardevol om een onderaannemer in te zetten. Wij kiezen zorgvuldig uit welke onderaannemer het meest geschikt is voor de klus. Zo kan Drip Clean services een gedeelte van het project uitbesteden, waardoor ons team zich kan focussen op het grotere plaatje.

Heldere communicatie is hierbij erg belangrijk. Uw wensen en verwachtingen staan altijd voorop. Dit nemen wij mee tijdens het selecteren van de juiste onderaannemer. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en is het mogelijk om het totale project voor de juiste prijs op te leveren. Heeft u nog vragen m.b.t onderaanneming of één van onze andere diensten? Neem gerust contact op!

Menu